// PRIVATLIVSPOLITIK

Hvorfor skal jeg sende mine kontaktoplysninger?

Helt konkret anvender Blackster dine personoplysninger til følgende:

 

Opfyldelse af salgsrelaterede forpligtelser

Det omfatter opfyldelse af vores forpligtelser over for dig som kunde, herunder levering, relevant service, kundeopfølgning og besvarelse af spørgsmål samt opfyldelse af forpligtelser i henhold til gældende lov.

Administration af ordre

Opfyldning i forbindelsen med henvendelser.

Kontakt ifht. kundeservice

Afhængig af hvad henvendelsen drejer sig om, og hvordan, vil jeg have behov for at vide, hvem du er, hvilket produkt du har købt, din adresse eller dit telefonnummer. Jeg vil derfor indhente de oplysninger, jeg skal bruge for at hjælpe dig.

Reklamationer

Hvis du reklamerer en vare, skal jeg bruge dine kontaktoplysninger for at kunne registrere reklamationen og gennemføre ombytingen.

Disse oplysningerne går under reglerne for behandlingsgrundlag, hvilket betyder, at det er muligt at behandle personoplysninger, når det er nødvendigt for at opfylde en aftale med den person, hvis personoplysninger bliver behandlet.

 

Blacksters aftale med dig er det primære behandlingsgrundlag.

Hvem har adgang til oplysningerne?

DAO: modtager oplysninger vedrørende levering.

Offentlige myndigheder: Dine personoplysninger kan i særlige tilfælde blive udleveret til relevante offentlige myndigheder. En sådan udlevering vil kun finde sted, hvis jeg er pålagt dette i henhold til gældende love og regler.

Hvor lang tid opbevares mine oplysninger?

Blackster sletter dine oplysninger i overensstemmelse med de gældende lovkrav. Oplysninger om køb vil som hovedregel blive slettet, når der ikke længere er behov for at gemme oplysningerne for at besvare kundehenvendelser og reklamationer, medmindre vi skal bruge oplysningerne til andre lovlige formål.  Regnskabsloven og anden lovgivning kan i nogle tilfælde pålægge at gemme visse typer informationer i længere tid.

Hvilke rettigheder har jeg?

Her kan du se, hvilke rettigheder du til enhver tid har, og som du kan gøre gældende ved at kontakte via mail.


Bede om indsigt

Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig.


Bede om berigtigelse eller sletning:

Du kan også bede mig om at rette forkerte oplysninger, jeg har om dig, eller bede mig om at slette dine personoplysninger. Jeg vil så vidt muligt imødekomme en forespørgsel om at slette personoplysninger, men kan ikke gøre dette, hvis der er tungtvejende grunde til ikke at slette dem. Dette kan bl.a. være pga. igangværende ordre, reklamationer o.l.


Klage til tilsynsmyndighederne:

Hvis du er uenig i den måde, jeg behandler dine personoplysninger på, kan du indsende en klage til Datatilsynet.

Ændringer

Der kan foretages ændringer i denne databeskyttelseserklæring, som følge af at der foretager ændringer i hjemmesidens layout eller funktioner. Hvis der foretages væsentlige ændringer, vil det blive informeret om dette på hjemmesiden

Blackster_Logo_Hvid.png

BLACKSTER

Skansevej 50

9400 Nørresundby

CVR: 40076387

(+45) 20952996

michellmeldgaard@gmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now