// MILJØ

Blackster er klar over, at man løbende skal forbedre sig, når det kommer til miljøet. Nedenfor, finder du nogle af de ting, som Blackster gør, for at holde miljøpåvirkningen så lav som mulig.

ANSVALIGT FORBRUG OG PRODUKTION

Da plakater er under kategorien 'nice to have' og ikke 'need to have', er det vigtigt for Blackster at være en del af klimaindsatsen.

Plakater er et af de steder, hvor der forekommer et overforbrug af papir. For at undgå dette, har jeg valgt ikke at lagerføre mine plakater. Det vil sige, at når du bestiller din plakat, så ligger den ikke på lager. I stedet trykkes den, når jeg modtager din bestilling.

Dermed, ender jeg ikke med at ligge inde med et hav af plakater i alverdens størrelser, som ikke er lige så populære, som jeg havde forventet. Her forbruger jeg kun, hvad der er nødvendigt.

MILJØBIDDRAG

Blackster gør brug af trykkeri, der tager ansvaret for miljøet alvorligt. Det betyder at for hver bestilling, bliver der betalt et miljøbiddrag, som er med til at dække diverse miljøomkostninger i produktionen - såsom CO2-fri strøm.

SVANEMÆRKET

Alle led i produktionen er omfattet af Svanemærket; herunder skovbrug, papirfabrik, produktion og affald. 

Det vil sige at al toner og blæk, der anvendes, er miljøfareklassificerede. Derudover, kommet papiret fra leverandører, der er miljøcertificeret - dvs. fra bæredygtigt skovbrug.

Det betyder, at du kan købe plakater fra Blackster med god samvittighed.

Blackster_Logo_Hvid.png

BLACKSTER

Skansevej 50

9400 Nørresundby

CVR: 40076387

(+45) 20952996

michellmeldgaard@gmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now