// PRODUKT INFORMATION

HVORDAN ER PLAKATERNES KVALITET?

Alle plakater er printet på professionelle printere og på 180 g. semi-mat kvalitetspapir, hvilket både kan ses og mærkes. Det betyder kort fortalt, at du får et produkt i rigtig høj kvalitet.

For en god ordens skyld, skal jeg dog understrege, at det ikke kan garantere, at de farver du oplever på din skærm, præcist afspejler farverne på det fysiske produkt.

HVORDAN BETALER JEG?

Betaling foregår over Mobilepay.

HVAD KOSTER FRAGTEN?

Der er fri fragt på alle forsendelser. Uanset pris.

COPYRIGHT

Blackster har copyright på alle plakater og varer i sortimentet. Plakaterne må ikke kopieres. Jeg ser med stor alvor på kopiering og al misbrug bliver anmeldt. 

HVORDAN KØBER JEG EN PLAKAT?

Blackster sender kun til adresser lokaliseret i Danmark.

Plakaterne kan kun købes gennem Blacksters egen Facebook eller Instagram. Dette gøres ved at kontakte via privatbesked.

HVOR BLIVER PLAKATERNE TRYKT?

Blackster samarbejder med et professionelt trykkeri i Nordjylland, der printer alle plakater. Dette betyder at det sker i et professionelt miljø, hvilket minimerer risikoen for fejl og skader.

KAN JEG BESTILLE PERSONLIGT DESIGN?

Nej, ikke i denne omgang.

SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Blackster.

HOS BLACKSTER KAN DU KØBE PLAKATER MED GOD SAMVITTIGHED.

 

// MILJØ

ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION

Da plakater er under kategorien 'nice to have' og ikke 'need to have' er det vigtigt for Blackster at være en del af klimaindsatsen.

Plakater er et af de steder, hvor der forekommer et overforbrug af papir. For at undgå dette, har Blackster valgt ikke at lagerføre plakater. Dette vil sige, at når du bestiller din plakat, så ligger den ikke på lager. I stedet strykkes den, når bestillingen går igennem.

Dermed, ender Blackster ikke med at ligge inde med et hav af plakater i alverdens størrelser, som ikke er lige så populære, som der blev forventet. Her forbruges kun, hvad der er nødvendigt.

MILJØBIDRAG

Blackster gør brug af trykkeri, der tager ansvaret for miljøet alvorligt. Det betyder at for hver bestilling, bliver der betalt et miljøbidrag, som er med til a dække diverse miljøomkostninger i produktionen - såsom CO2-fri strøm.

SVANEMÆRKET

Alle led i produktionen er omfattet af Svanemærket; herunder skovbrug, papirfabrik, produktion og affald.

Det vil sige at al toner og blæk, der anvendes, er miljøklassificerede. Derudover, kommer papiret fra leverandører, der er miljøcertificeret - dvs. fra bæredygtig skovbrug.

Blackster_Logo_Hvid.png

INFO

BLACKSTER

Skansevej 50

9400 Nørresundby

CVR: 40076387

michellmeldgaard@gmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now