// PRODUKT INFORMATION

Hvordan er plakaternes kvalitet?

Alle plakater er printet på professionelle printere og på 180 g. semi-mat kvalitetspapir, hvilket både kan ses og mærkes. Det betyder kort fortalt, at du får et produkt i rigtig høj kvalitet.

For en god ordens skyld, skal jeg dog understrege, at det ikke kan garantere, at de farver du oplever på din skærm, præcist afspejler farverne på det fysiske produkt.

Kan jeg bestille et personligt design?

Hvor bliver plakaterne trykt?

Blackster samarbejder med et professionelt trykkeri i Nordjylland, der printer alle plakater. Dette betyder at det sker i et professionelt miljø, hvilket minimerer risikoen for fejl og skader.

Følger der en ramme med?

Der følger ikke rammer med ved køb af en plakat. Du kan dog købe rammer særskilt i alle de størrelser, som plakaterne trykkes i.

Nej, ikke i denne omgang.

Der vil dog i nogle tilfælde være muligt at ændre farve eller mål for et gebyr på. 200 kr. Dette vil dog stå under plakaten, hvis dette er muligt.

// BESTILLING, FRAGT & LEVERING

Hvor kan jeg købe en plakat?

Blackster sender kun til adresser lokaliseret i Danmark.

Plakaterne kan kun købes gennem Blacksters egen facebook eller instagram. Dette gøres ved at kontakte via privatbesked med navn og størrelse på plakaten samt modtagers navn og adressen. Ordren er gået igennem, så snart du har fået en bekræftigelse og betalingen er gået igennem (læs mere her).

Blackster stræber efter at få opbygget en webshop i fremtiden, men da det på nuværende tidspunkt er en lille virksomhed, vil al salg foregå over de social medier.

Hvordan betaler jeg?

Betalingen foregår over mobilepay.

Hvad koster fragten?

Hvordan bliver plakaterne leveret?

Plakaterne sendes i hårde paprør med DAO og kan derfor afhentes på din nærmeste DAO pakkeshop.

Når pakken er indleveret, får du en sms med en besked om, at pakken er på vej. På den måde kan du løbende følge med i pakkens rejse ved brug af DAOs tracking-service "Spor en pakke" på forsiden af coolrunner.dk. Du skal blot indtaste pakkenummeret og klikke på "Spor pakken".

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er op til 2-5 hverdage fra den dato plakaten er sendt. Hvis dette ikke overholdes, er du velkommen til at kontakte Blackster via mail.

Der er fri fragt på alle forsendelser. Uanset pris.

// ANDET

Copyright

Blackster har copyright på alle plakater og varer i sortimentet. Plakaterne må ikke kopieres. Jeg ser med stor alvor på kopiering og al misbrug bliver anmeldt. 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Blackster via mail.

Blackster_Logo_Hvid.png

BLACKSTER

Skansevej 50

9400 Nørresundby

CVR: 40076387

(+45) 20952996

michellmeldgaard@gmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now