// BAG OM BLACKSTER

DESIGNEREN

Mit navn er Michell Lydholm Meldgaard. Jeg er født i 1992, bosat i Aalborg og designeren bag Blackster.

 

Min kreativitet begyndte at fylde meget i en tidlig alder, da jeg altid har elsket at udtrykke mig gennem det visuelle - Derfor kom kreativiteten også til udtryk, da jeg skulle vælge min vej efter gymnasietiden. I dag kan jeg derfor både skrive grundforløbet i fotografi (Medieskolerne Viborg), et enkelt år på Art & Technology (AAU) og færdiguddannet Grafisk Designteknolog (UCN) på CV'et - og i starten af 2020 fik jeg min bachelorgrad i Innovation & Entreprenørskab (UCN).

NAVNET

Ifølge Urban Dictionary er Blackster et udtryk, der stammer fra gaderne i New York og Californien. Blackster kendetegnes som en person, der udtrykker sig selv gennem en moderne og tidsløs stil. Ligesom hipsters, er det en modkultur, der værdsætter uafhængig tænkning. Det er en påklædning, en vibe og mest af alt en livsstil.

BUDSKABET

Den franske kunstner, Louise Bourgeois, sagde engang; "En kunstner kan vise noget, som andre mennesker er rædselsslagne over at give udtryk for".

 

Vi udtrykker vores følelser gennem musik, eksperimenterer med tøj og er ikke bange for at ytre os på de sociale medier. Samtidig er vores hjem poleret og ensformigt.

Der er mange bud på markedet, når minimalistiske plakater efterspørges. Jeg mener dog, at der mangler noget, når man er på jagt efter et blikfang til hjemmet. Jeg stræber derfor efter at lave plakater, der både vil inspirere, blive husket, få folk til at stoppe op og tilføje en kommentar. Det er plakater, som dette, der kan give et hjem personlighed.

Min mission er, at jeg vil have folk til udtrykke dem selv. Jeg vil skabe spændende, anderledes og moderne hjem – Eller i hvert fald udforme plakater, der kan bidrage til det.

Blackster_Logo_Hvid.png

INFO

BLACKSTER

Skansevej 50

9400 Nørresundby

CVR: 40076387

michellmeldgaard@gmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now